Welkom bij Schilders- en Onderhoudsbedrijf Aal
Onderhouds- en schildersbedrijf Aal is specialist voor zowel de zakelijke als particuliere markt.

Al meer dan 50 jaar staat Onderhouds- en schildersbedrijf Aal garant voor een professionele en adequate werkwijze met een resultaat van hoog nivo. Met onze kennis van processen, planning en materialen zijn wij in staat echt duurzame kwaliteit te leveren voor onze klanten. Hierbij staat klanttevredenheid bij ons altijd voorop.

Onder diensten en referentieprojecten ziet u wat wij voor u of uw organisatie kunnen betekenen. Wij gaan graag het gesprek hierover met u aan. Heeft u vragen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.
Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen & Mileu
Werken met schilders- en onderhoudsbedrijf Aal betekent dat u zich als opdrachtgever automatisch maximaal inzet op een mileu vriendelijke aanpak van uw schilderwerk en onderhoud. Zo werken wij uitsluitend met de nieuwste technieken en materialen, gebruiken wij waar mogelijk (eigen) groene stroom en zorgen wij daarnaast voor goede condities voor onze werknemers.
Projectmodule en planmatig onderhoud
Voor onze zakelijke projecten werken wij met een speciaal door ons ontwikkelde projectmodule. Hierin wordt per (deel-) project de status en voortgang bijgehouden. Zo heeft u als klant altijd inzicht in de actuele stand van zaken van uw werken en wordt u automatisch op de hoogte gehouden van wijzigingen in het project.
Schilders- en
Onderhoudsbedrijf Aal BV
Grote Tocht 14
1507 CG Zaandam
T: 075-670 50 70