Bedrijfsprofiel
MVO & Milieu
Aan schildersbedrijven worden strenge milieueisen gesteld. Onderhouds- en schildersbedrijf Aal voldoet uiteraard aan alle eisen.
Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen
Voor Aal is MVO meer dan alleen de milieuregels strikt in acht nemen. Wij lopen voorop in het implementeren van de nieuwste inzichten om het noodzakelijke onderhoud op een verantwoorde wijze uit te voeren. Verantwoord voor het huidige milieu, maar ook voor toekomstige generaties. Door middel van zonne energie, inzet van hernieuwbare bronnen en een duidelijke visie over personele inzet en motivatie is het MVO sterk geworteld in onze dagelijkse praktijk.
Milieu
Wij gebruiken verantwoorde verf van hoge kwaliteit en zorgen voor milieubewuste afvalverwerking. Dat scheiden van materiaalstromen en verontwoord omgaan met de natuurlijke bronnen van de planeet geeft zicht op het verlagen van onze footprint. Wanneer u met Aal werkt kunt u er vanuit gaan dat zowel in het zicht als buiten het zicht verantwoord wordt omgegaan met materialen en de omgeving.
Kennis en opleiding
Bij Aal wordt veel gedaan aan het up to date houden van de kennis op het gebied van energie, brandveiligheid en geluid. Met deze kennis kunnen wij uw project uitvoeren met minimale impact op het milieu en met maximaal duurzaam resultaat.
Schilders- en
Onderhoudsbedrijf Aal BV
Grote Tocht 14
1507 CG Zaandam
T: 075-670 50 70