Bedrijfsprofiel
Planmatig onderhoud
Aal is specialist in het onderhouden van zakelijk vastgoed. Een gedegen planmatige aanpak is daarbij onontbeerlijk. Deze aanpak wordt op maat gemaakt voor uw project zodat dit optimaal past binnen uw budget en wensen. Maar voorop staat dat een planmatige aanpak altijd leidt tot betere kwaliteit van het schilderwerk en een beter rendement van uw onderhoudsbudget. Niet voor niets werkt Aal voor vele opdrachtgevers van naam.


Drie belangrijkste voordelen
1. Meerjaren planning
Vooruitzien is belangrijk in onderhoud. Wie inzicht heeft in de materialen en technieken en hun werking op de lange termijn kan een realistische planning maken voor noodzakelijk onderhoud.

2. Eén aanspreekpunt
Door een langdurige verbintenis aan te gaan met een specialistisch bedrijf als Aal staat u als opdrachtgever veel sterker. Onze service en nazorg in combinatie met uw lange termijn visie zorgt voor een stabiele en voorspelbare situatie. Een relatie waarop u kunt vertrouwen. Daarnaast werkt Aal samen met diverse specialisten op diverse technische vlakken. U kunt er zo op vertrouwen dat u het beste advies krijgt voor uw project, zonder ongewenste invloed van andere belangen.

3. Financieel voordeel
Niet alleen geeft een meerjaren planning financiële duidelijkheid op de langere termijn, het levert ook direct een gemiddelde besparing op van 25-30% op uw onderhoudskosten. Uiteraard laat onze calculator u graag zien welk voordeel een meerjaren planning u oplevert.
Schilders- en
Onderhoudsbedrijf Aal BV
Grote Tocht 14
1507 CG Zaandam
T: 075-670 50 70